Stirile zilei – 30 Decembrie 2016
0
Microsoft patentează o tehnologie pentru a ne permite să ținem evidență de aproape orice

Tehnologia descrisă în brevet ar aduce o tehnologie sofisticată de urmărire automată a obiectelor prin realitate augmentată (AR). Mai exact, Microsoft lucrează la tehnologia de a identifica obiectele din jurul nostru pentru ca mai apoi să le selecteze pentru a putea ține evidența acestora. AR creează o experiență cu totul digitală care îmbină lumea reală și virtuală într-o experiență unitară.
Mai multe informații aici.

App-ul Messages de pe Iphone este ținta unor viruși tramnsmiși prin atașamentul unui mesaj

Fișierul ajunge atașat la un mesaj de tip text și blochează aplicația imediat ce destinatarul deschide fișierul care conține virusul. De asemenea, se pare că problema nu poate fi remediată prin efectuarea unei reboot.
Informații mai detaliate aici.

Produse noi

HTC Ocean Note

Există rapoarte care atestă că HTC Ocean Note nu va avea un jack pentru căști, va veni cu un ecran curbat si o camera mult îmbunătățită. Pentru a compensa lipsa de jack pentru căști, HTC va dezvolta o tehnologie audio adaptivă va ajusta în mod automat setările audio în funcție de orice zgomot ambiental.
Info aici. 

BLU Vivo XL2

Până în acest moment sunt puține informații cu privire la specificațiile telefonului. Ce e cert e că Blue Vivo XL2 va avea un ecran de 5,5 inci, un procesor MediaTek și o baterie de 3.150 mAh.
Info aici.

Informații relevante

CEO-ul de la Twitter spune ca aplicația ar permite în viitor ca utilizatorii să editeze tweet-uri

CEO-ul Twitter Jack Dorsey a declarat că el consideră ca un buton de editare “e cu siguranță necesar”. Deși s-a speculat că Twitter va face accesibilă editarea doar pentru utilizatori verificați, Dorsey a declarat că toți utilizatorii Twitter ar trebui să poată folosi această opțiune. În ceea ce privește modul în editarea ar trebui imlementată, se pare că Dorsey însuși nu este în totalitate sigur.
Mai multe detalii aici.

Amazon are un patent cu privire la un de depozit care zboară

Amazon a primit un brevet pentru un “airborne fulfillment center” (AFC) de la care ar putea fi lansate drone pentru a face livrări locale. Depozitul zburător ar putea sta la o altitudine de aproximativ 1.400 m permițând dronelor aeriene fără pilot (UAV-uri) să fie stocate și utilizate în funcție de necesități.
Detalii aici. 

Stiri distractive

Tastatura inteligentă Keymochi poate ști starea ta de spirit în funcție de modul în care tastezi

Keymochi utilizează informații despre modul în care tastăm cum ar fi viteza, modificări de punctuație, momentul zilei, numărul de corecturi, distanța dintre cuvinte, pentru a încerca să ghicească emoțiile noastre. Rezultatele sunt raportate a avea o exactitate de 82%.
Info aici.

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.