Știrile zilei – 13 Iulie 2017
0
Google a lansat “Backup and Sync” pentru Mac și Windows

Aplicația pentru desktop “Backup and Sync” are scopul de a facilita backup-ul fișierelor și fotografiilor de pe computerul utilizatorilor. Această nouă aplicație va înlocui Google Photos precum și aplicațiile client Google Drive atât pentru Mac cât și pentru PC. Utilizatorii G Suite au fost sfătuiți să continue să utilizeze Google Drive până când o soluție proiectată pentru business numită Drive File Stream va apărea peste cateva luni.
Mai multe informații aici. 

Apple adaugă suport PayPal pentru achiziții de pe iTunes și App Store

Utilizatorii Apple vor putea să adauge contul de PayPal la Apple ID pentru a cumpăra aplicații, muzică, filme, emisiuni TV și multe altele. Opțiunea aceasta este disponibilă pentru utilizatorii din America de Nord, Australia, Austria, Franța, Germania, Israel, Italia, Olanda și Spania. Până în prezent, utilizatorii Apple au putut să facă achiziții fie cu un card bancar, fie cu un card cadou.
Informații mai detaliate aici. 

Produse noi

LG V30

Telefonul va avea un ecran Quad-HD de 6 inch și va fi lansat la Berlin pe 31 august. LG V30 va veni cu procesor Snapdragon 835, 6 GB de RAM și cameră foto principală dual 13 megapixeli.
Info aici. 

Samsung Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 va avea un display de 6,3 inch cu rezoluție 4K și 6 GB de RAM. Acesta va veni cu o baterie de 3.300mAh și va avea suport pentru Samsung DeX care permite utilizatorilor să conecteze telefonul la un dock și să-l folosească ca pe un ecran secundar pentru o experiență de tip desktop.
Info aici. 

Informații relevante

Intel a lansat procesoare scalabile pentru centrele de date

Noile procesoare Xeon Scalable reprezintă cea mai mare evoluție în performanță a companiei din ultimul deceniu, a spus Intel. “Am început să vedem cum efectul tehnologiei poate transforma industrie după industrie”, a declarat Navin Shenoy, vicepreședinte executiv și director general Intel Data Center Group.
Mai multe detalii aici. 

Datele clienților Verizon, inclusiv numerele de telefon și codurile PIN, au fost expuse online

Verizon a confirmat că 6 milioane de conturi au fost compromise de Nice Systems, un partener Verizon care facilitează apelurile pentru servicii clienți. Înregistrările care conțineau date despre utilizatorii care au apelat la serviciul de relații cu clienții Verizon în ultimele șase luni au fost accesate prin intermediul unui server de stocare Amazon S3 neprotejat, controlat de un angajat al companiei Nice Systems.
Informații mai detaliate aici. 

Știri distractive

Facebook Live permite utilizatorilor să facă livestream în VR

La inceputul acestui an, Facebook a lansat Spaces, o experienta VR socială care permite utilizatorilor sa interactioneze între ei în realitate virtuală. Acum, compania a introdus un nou aspect al aplicației Spaces, îmbinând-o cu un alt produs Facebook: Facebook Live. Începând de astăzi, oricine are un Oculus Rift poate face livestream direct din Facebook Spaces.
Mai multe info aici. 

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up