Știrile zilei – 14 Iulie 2017
0
Microsoft oferă milioane de e-books gratuite

Compania oferă gratuit o întreagă colecție de cărți electronice care acoperă produse Microsoft importante cum ar fi Windows, Windows Server, Microsoft Office, Exchange Server și multe altele. Eric Ligman, directorul Microsoft Sales Excellence, a sous că au trecut câțiva ani de când a început să dea gratuit cărți electronice iar răspunsul a fost destul de pozitiv. Descărcările nu sunt limitate și oricine poate descărca una, câteva sau chiar toate cărțile disponibile pe site.
Mai multe informații aici. 

Microsoft lansează primul preview test build pentru Windows Server 2016 Insider

Test build-ul Windows Server, Build 16237, oferă o previzualizare a Server-ului Windows 2016, care va avea denumirea 1709. Acesta va fi lansat oficial în septembrie. Microsoft a făcut câteva îmbunătățiri în crearea de container network și vor mai exista și îmbunătățiri în time accuracy. Microsoft a spus ca va exista și o optimizare a imaginii de bază pentru Windows Server Core, ceea ce înseamnă că va economisi acum peste 20% din download și din spațiul de pe disc.
Informații mai detaliate aici. 

Produse noi

Alcatel Idol 4 Pro

Telefonul are un procesor Qualcomm Snapdragon 820, un ecran de 5,50 inch și o baterie de 3000 mAh. Alcatel Idol 4S vine cu o cameră principală de 21 de megapixeli și o cameră frontală de 8 megapixeli.
Info aici. 

Meizu Pro 7

Meizu Pro 7 va avea un procesor MediaTek Helio X30 și un ecran full HD de 5,2 inch. Acesta va veni cu dual camera pe spate, ambele având senzori de 12 megapixeli și o cameră frontală de 16 megapixeli.
Info aici. 

Informații relevante

Televizoarele Sony Android 4K HDR vor funcționa cu dispozitivele Amazon Echo

Această caracteristică nouă va ajunge la utilizatori în această lună printr-o actualizare a firmware-ului. Utilizatorii dispozitivelor Amazon Echo și Echo Dot vor putea să închidă și să pornească televizoarele Sony, să schimbe canalul și volumul, să modifice input-urile și să controleze funcțiile de pe DVR și streaming.
Mai multe detalii aici. 

WhatsApp permite utilizatorilor să trimită orice tip de fișier prin aplicația de mesagerie

Aplicația de mesagerie WhatsApp și-a îmbunătățit caracteristica de trimitere a fișierelor, permițând utilizatorilor să facă share cu orice tip de documente. Anterior, utilizatorii puteau să trimită numai fișiere care aveau format PDF. Noua actualizare a fost lansată atât pentru telefoanele cu Android, cât și cu iOS.
Informații mai detaliate aici. 

Știri distractive

IFixit a dezvăluit că telefonul Note 7 Fan Edition este Note 7 cu o baterie nouă, mai mică

Samsung a lansat în Coreea Galaxy Note 7 Fan Edition. IFixit a confirmat că noua ediție este aproape identică cu originalul și periculosul Note 7, cu excepția bateriei. Data marcată pe noua baterie este 20 iunie, deci este clar că acestea sunt baterii noi.
Mai multe info aici. 

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up