Știrile zilei – 2 Noiembrie 2018
0
Cel mai recent brevet Microsoft arată o tabletă cu ecran pe partea din spate

Microsoft a brevetat un nou dispozitiv care are un al doilea ecran pe spate. Compania a denumit acest ecran “reflective display”. Afișajul va avea mai multe straturi care vor da iluzia că zona din spate arată ca o suprafață metalică.
Mai multe infomații aici. 

Tencent și Intel vor colabora pentru a lansa produse cu AI

Unul dintre produse este DeepGaze, o cameră cu inteligență artificială care înregistrează mișcările cumpărătorilor dintr-un magazin. Acesta poate urmări numărul clienților de lângă un anumit raft, la momente diferite de-a lungul zilei și poate detecta diverse obiecte. “Cu ajutorul inteligenței artificiale, companiile pot dobândi noi cunoștințe despre clienții lor, atât pentru a îmbunătăți procesele, cât și pentru a transforma afacerea”, a declarat Remi El-Ouazzane, vicepreședinte Intel Products Group.
Informații mai detaliate aici.

Produse noi

Samsung W2019

Samsung W2019 va avea două ecrane de 4.2 inch, procesor Snapdragon 845 și o baterie de 3.000 mAh. Acesta va avea jack de 3,5 mm.
Info aici. 

vivo X21S

Telefonul va avea un display OLED de 6,41 inch, memorie RAM de 6 GB și spațiu de stocare de 128 GB. Acesta va veni cu o cameră frontală de 25MP și o cameră principală dual cu senzori de 12MP și 5MP.
Info aici. 

Informații relevante

Platforma AI Horizon va avea sursă deschisă

Programatorii vor putea folosi platforma Horizon deținută de Facebook pentru a-și crea propriul software care să învețe să rezolve probleme în cel mai eficient mod posibil, prin încercări și erori. Facebook a folosit tehnologia pentru a-și învăța sistemele la care notificări răspund utilizatorii.
Mai multe detalii aici. 

Apple nu va mai dezvălui câte dispozitive iPhone, Mac și iPad au fost vândute

Apple nu va mai raporta numerele trimestriale de vânzări pentru iPhone, iPad și Mac începând cu primul trimestru fiscal din 2019. Analiștii au spus că schimbarea s-ar putea datora faptului că vânzările de iPhone stagnează și vânzările de iPad sunt în scădere.
Informații mai detaliate aici. 

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.