Știrile zilei – 5 Noiembrie 2018
0
Google ar putea primi amendă în Rusia pentru nerespectarea reglementărilor privind blocarea site-urilor

Compania Google va fi amendată în Rusia pentru că nu a integrat blocarea obligatorie a unor site-uri în arhitectura sa. Legea rusă prevede ca motoarele de căutare să nu furnizeze link-uri către site-urile interzise în țară. În prezent, Google elimină link-urile care duc la conținutul care încalcă drepturile de autor, dar nu blochează paginile site-urilor cu torrente sau alte adrese URL asociate cu pirateria.
Mai multe informații aici.

Apple va lansa primul său iPhone 5G în 2020

Apple va folosi modemul Intel 8161 în telefoanele sale din 2020. Intel va produce 8161 utilizând procesul său de 10 nanometri, care crește densitatea tranzistorului pentru o mai mare viteză și o eficiență mai bună. Intel va fi singurul furnizor de modemuri pentru iPhone.
Informații mai detaliate aici. 

Produse noi

Motorola One

Telefonul are un ecran HD de 5.9 inch, procesor Qualcomm 625, memorie de stocare de 64 GB (cu microSD) și memorie RAM de 4 GB. Are o baterie de 3000 mAh, o cameră principală de 13MP și o cameră frontală de 8MP.
Info aici. 

Samsung Galaxy Note 9

Galaxy Note 9 va avea un ecran Super AMOLED de 6,4 inch, procesor Snapdragon 845 și GPU Adreno 630. Va veni cu memorie RAM de 6 GB sau 8 GB și memorie de stocare de 128 GB sau 512 GB.
Info aici. 

Informații relevante

SwiftKey Beta pentru Android a integrat căutarea Bing

Tastatura SwiftKey de pe Android va primi funcționalități suplimentare, cu o căutare integrată Bing implementată în cea mai recentă versiune beta a aplicației. Utilizatorii pot căuta informații folosind Bing direct din tastatură.
Mai multe detalii aici. 

YouTube ar putea fi disponibil pe Nintendo Switch săptămâna viitoare

Câțiva utilizatori de Switch au văzut că aplicația YouTube apare pe site-ul Nintendo, și că va fi disponibilă din 8 noiembrie. Până acim, singura opțiune de streaming video de pe Nintendo Switch este Hulu.
Informații mai detaliate aici. 

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.