Știrile zilei – 6 Noiembrie 2018
0
Săptămâna aceasta Samsung va dezvălui detalii despre telefonul său pliabil

Samsung și-a actualizat imaginea de profil pe Twitter, Facebook și alte platforme sociale cu o versiune pliată a logo-ului său. Compania se pregătește să dezvăluie caractersticile “telefonului pliabil” în timpul unei conferințe din San Francisco, care va avea loc pe 7 și 8 noiembrie.
Mai multe informații aici. 

Chrome va bloca un întreg site web dacă afișează reclame abuzive

Chrome 71 va fi lansat în decembrie și va îmbunătăți capacitatea browserului de a bloca reclamele intruzive și înșelătoare, a spus Google. Compania intenționează să blocheze toate anunțurile de pe site-urile care prezintă “experiențe abuzive”.
Informații mai detaliate aici. 

Produse noi

Xiaomi Mi 9

Telefonul va avea procesor Qualcomm Snapdragon 8150 și trei camere pe partea din spate, camera principală fiind un senzor Sony de 48MP. Acesta va fi lansat în prima jumătate a anului 2019.
Info aici. 

Informații relevante

Uber va tripla numărul de angajați pentru livrarea de alimente în Europa

Uber va îmbunătăți și modul în care utilizatorii pot plăti pentru mâncarea livrată și căută să genereze mai multe oportunități prin intermediul site-ului său web, și nu neapărat prin aplicația sa, a declarat Rodrigo Arévalo, directorul Uber Eats din regiunea EMEA. Uber Eats reprezintă peste 10% din rezervările brute în întreaga companie.
Mai multe detalii aici.

Volkswagen va utiliza calculul cuantic pentru gestionarea traficului

Volkswagen a anunțat că a dezvoltat un sistem de gestionare a traficului cu algoritm cuantic. Obiectivul său este acela de a ajuta transportul public să trimită vehiculele în locuri în care este nevoie de acestea, reducând timpul pierdut pentru șoferi, precum și orele de așteptare pentru pasageri.
Informații mai detaliate aici. 

Știri distractive

Oppo a lansat un Power Bank SuperWOOC de 10000mAh ediție limitată cu Pikachu

În timp ce Pikachu Edition SuperVOOC Power Bank este utilizat pentru a încărca un smartphone compatibil SuperVOOC, vor apărea animații speciale pe ecranul principal. Dispozitivul are prețul de 58 USD.
Mai multe info aici. 

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.