Știrile zilei – 8 Noiembrie 2018
0
Android va oferi suport nativ pentru telefoanele pliabile

Google a anunțat că va adăuga suport nativ pentru dispozitivele cu ecrane pliabile. Vicepreședintele companiei Android, Dave Burke, a declarat că se așteaptă ca mai mulți producători de telefoane cu Android să lanseze dispozitive pliabile. De asemenea, a mai menționat și că Google lucrează în strânsă colaborare cu Samsung la un dispozitiv care va fi lansat în 2019.
Mai multe informații aici. 

Samsung a prezentat un prototip al telefonului “Infinity Flex Display”

Samsung a dezvăluit ecranul lor flexibil la conferința companiei din San Francisco. Atunci când telefonul este pliat arată ca un smartphone obișnuit, iar partea din spate poate fi folosită pentru a afișa informații precum vremea și ora. Acesta poate fi apoi deschis ca o carte pentru a dezvălui un ecran de 7,3 inch care funcționează precum o mini tabletă.
Informații mai detaliate aici. 

Produse noi

Galaxy J4 Core

Telefonul va avea un ecran de 6 inch, spațiu de stocare de 16 GB și procesor Snapdragon 430. Acesta va veni cu camera de pe partea din spate de 8 megapixeli, camera frontală de 5 megapixeli și o baterie de 3.300 mAh.
Info aici. 

Oppo RX17 Pro

Oppo RX17 Pro are un ecran de 6.40 inch, memorie RAM de 6 GB și memorie internă de 128 GB. Vine cu camera principală dual cu senzori de 12MP + 20MP și o cameră frontală de 25MP.
Info aici. 

Informații relevante

Facebook a lansat Portal

Dispozitivele Facebook de chat, Portal și Portal Plus, au camere cu inteligență artificială care îi pot urmări pe utilizatori în timp ce se plimbă prin casă când vorbesc cu prietenii sau familia. Ecranele mai au și acces încorporat la asistentul Alexa de la Amazon.
Mai multe detalii aici. 

Samsung a dezvăluit noul software One UI

One UI oferă nu doar un design nou cu colțuri rotunjite pentru aplicații, dar și o estetică minimalistă despre care compania a spus că va atrage ochii utilizatorilor “la ceea ce contează”. Acest UI pare să fie succesorul Samsung Experience, care a înlocuit TouchWiz, primul nume dat de companie pentru interfața Android.
Informații mai detaliate aici. 

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.