Știrile zilei – 4 Decembrie 2018
0
Quora a descoperit că un grup de hackeri a furat datele a peste 100 de milioane de utilizatori

Datele furate includ și numele de utilizator, adresa de e-mail și o versiune criptată a parolei. Quora a spus că dacă un utilizator a importat date dintr-o altă rețea socială, precum contacte sau informații demografice, și acestea au fost accesate. Compania a declarat că a notificat agențiile de aplicare a legii și a angajat investigatori privați pentru a afla ce s-a întâmplat.
Mai multe informații aici. 

Skype va adăuga subtitrări live în apelurile video

Utilizatorii vor avea subtitrări live în apelurile video Skype, iar această caracteristică va face ca serviciul să fie mai accesibil pentru persoanele cu deficiențe de auz. Subtitrările vor fi disponibile pe Skype versiunea 8 pentru Android, iOS, Linux, Mac și Windows.
Informații mai detaliate aici. 

Produse noi

Samsung Galaxy S10+

Samsung Galaxy S10+ va avea o camera dublă pe partea din față si trei camere pe partea din spate. Va veni cu un ecran Super AMOLED de 6,4 inch.
Info aici. 

Lenovo Z5s

Telefonul va avea procesor Qualcomm Snapdragon 855, un ecran de 6,3 inch și o baterie de 3,210 mAh. Acesta va fi lansat pe 6 decembrie.
Info aici. 

Informații relevante

Microsoft va construi un browser bazat pe Chromium care va înlocui Edge pe Windows 10

Chromium este baza open source din spatele Google Chrome și a altor browsere precum Brave, Amazon Silk și Opera. Noua platformă web pentru Windows 10 are denumirea internă Anaheim, și va înlocui Edge ca browser implicit pe platformă. Încă nu se știe dacă Microsoft va păstra denumirea sau o va schimba.
Mai multe detalii aici. 

Apple Music va adăuga suport pentru tabletele Android

Versiunea 2.7 a aplicației Apple Music, care este în prezent disponibilă numai pentru testeri beta, include “îmbunătățiri de performanță pentru redarea imaginilor” și “suport pentru tablete”. Apple Music pe Android va avea și un meniu de navigare în partea de jos care va fi similar cu cel din aplicația iOS.
Informații mai detaliate aici. 

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.