Știrile zilei – 18 Decembrie 2018
0
Un nou proces a fost intentat împotriva companiei Apple din cauza marketingului înșelator

În cadrul procesului, Apple este acuzat că i-a mințit pe consumatori în legătură cu mărimea ecranului iPhone X, XS și XS Max. Avocatul reclamanților a afirmat că organizația i-a indus în eroare pe consumatori în mod intenționat prin intermediul unor reclame destinate să ascundă decupajul din partea de sus a telefonului. Pe langă asta, acuzația de marketing înșelator face referire și la numărul pixelilor și rezoluția telefoanelor iPhone XS și XS XS XS Max.
Mai multe informații aici. 

Google Assistant utilizează AI pentru a-i avertiza pe utilizatori atunci când prezice întârzieri de zbor

Google a anunțat că asistentul său va trimite notificări proactive atunci când algoritmii săi prevăd că un zbor va avea întârzieri. Compania a declarat că sistemul este capabil să furnizeze predicții cu o precizie de 85 la sută.
Informații mai detaliate aici. 

Produse noi

Xiaomi Redmi 7

Redmi 7 va avea un ecran full-HD+ de 5,84 inch și un procesor octa-core de 2,3 GHz. Va veni cu o cameră principală de 12 MP și o cameră frontală de 8 MP.
Info aici. 

Moto G7 Play

Telefonul va avea procesor Qualcomm Snapdragon 632 și GPU Adreno 506. Acesta va veni cu o baterie de 5000mAh și un ecran HD+ de 6,22 inch.
Info aici. 

Informații relevante

Twitter a descoperit un bug care ar fi putut expune numerele de telefon ale utilizatorilor

Twitter a spus că a observat o “activitate neobișnuită” după ce a găsit un bug care ar fi putut dezvălui numerelor de telefon ale utilizatorilor, precum și dacă contul lor a fost blocat pe platformă. Alte date cu caracter personal nu au fost expuse, a declarat Twitter.
Mai multe detalii aici. 

Google va permite persoanelor fără conturi să colaboreze la documentele G Suite

Google lansează un nou proces de verificare a identității prin pincode, care implică introducerea adresei de e-mail a destinatarului de către proprietarul documentului. Persoana de la celălalt capăt va primi un e-mail în serviciul lor non-Gmail pentru a deschide documentul G Suite.
Informații mai detaliate aici. 

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.