Știrile zilei – 11 Ianuarie 2019
0
IMDb a lansat un serviciu gratuit de streaming video

Serviciul de streaming este denumit IMDb Freedive și în prezent oferă aproximativ 130 de filme și 29 de seriale. Filmele și emisiunile TV sunt disponibile pentru utilizatorii înregistrați pe IMDb sau Amazon și pentru cei care dețin Amazon Fire TV. IMDb intenționează să aducă serviciul și în aplicațiile proprii iOS și Android.
Mai multe informații aici. 

Google poate limita “dreptul de a fi uitat” doar la căutările online din Uniunea Europeană

Dreptul de a fi uitat preprezintă dreptul unei persoane de a solicita eliminarea linkurilor și informațiilor din mediul online în care apare și care sunt irelevante sau învechite. Google este implicat într-un proces cu autoritatea de reglementare a datelor din Franța din cauza posibilității ca legislația europeană privind confidențialitatea să se aplice la nivel global. Un consilier al instanței de judecată UE a declarat că Google nu trebuie să garanteze “dreptul de a fi uitat” și utilizatorilor din afara Uniunii Europene.
Informații mai detaliate aici.

Produse noi

Nokia 6.2

Nokia 6.2 va avea un ecran de 6,2 inch, procesor Snapdragon 632 și opțiuni RAM de 4 GB și 6 GB. Camera principală dual de 16MP va avea tehnologie Zeiss.
Info aici. 

Huawei Y9 2019

Telefonul are display Full HD+ de 6,5 inch, procesor Kirin 710 și memorie RAM de 4 GB. Vine cu spațiu de stocare de 64 GB, o baterie de 4.000 mAh și Android Oreo 8.1 cu EMUI 8.2.
Info aici. 

Informații relevante

Amazon ar putea lansa un serviciu propriu de streaming pentru gaming

Compania construiește un serviciu care va permite utilizatorilor să facă streaming online pentru jocurile video. Amazon a început deja să negocieze cu producătorii de jocuri în legătura cu oferirea de titluri, deși platforma nu va fi gata de lansare până anul viitor.
Mai multe detalii aici. 

VLC adaugă suport pentru AirPlay și va ajunge la 3 miliarde de descărcări

VLC va implementa AirPlay, ceea ce va permite utilizatorilor Android să trimită videoclipuri de pe dispozitivele mobile pe Apple TV. De asemenea, VLC va construi o bibliotecă media mai cuprinzătoare în aplicația sa pentru a simplifica trecerea de la iTunes.
Informații mai detaliate aici.

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.