Știrile zilei – 11 Martie 2019
0
YouTube va lansa o nouă secțiune cu informații care va apărea atunci când utilizatorii caută subiecte controversate

YouTube va afișa un paragraf ce va conține informații verificate de la partenerii companiei atunci când utilizatorii vor căuta subiecte “predispuse la dezinformare”, potrivit unui purtător de cuvânt. Aceste panouri vor apărea pe pagina cu rezultatele căutării și nu pe videoclipuri individuale. Caracteristica nu este încă disponibilă la nivel global, deoarece YouTube a lansat-o mai întâi doar pentru un număr select de utilizatori din India, cu notificări atât în engleză, cât și în hindi.
Mai multe detalii aici. 

Microsoft a confirmat că Skype pentru Web nu funcționează în Safari, Firefox și Opera

Un purtator de cuvant de la Microsoft a declarat ca acest serviciu necesită o tehnologie “de apelare în timp real”, care este implementată diferit în browsere. Astfel, compania a decis “să acorde prioritate lansării Skype pe Web pentru Microsoft Edge si Google Chrome datorită valorii clientului“.
Informații mai multe aici. 

Produse noi

Xiaomi Redmi 7

Telefonul va avea ecran de 6,26 inch, procesor octa-core, memorie RAM de 4 GB și stocare internă de 64 GB. Acesta va veni cu o baterie de 4000mAh.
Info aici. 

Samsung Galaxy A40

Samsung Galaxy A40 va avea ecran de 5,7 inch și procesor Exynos 7885. Acesta va veni cu 4 GB RAM și Android Pie.
Info aici. 

Informații relevante

Hackeri din Ucraina au folosit chestionare pentru a accesa datele private a utilizatorilor Facebook

Compania a intentat un proces împotriva a doi programatori ucraineni care au creat aplicații Facebook și extensii de browser care accesau datele utilizatorilor și instalau plugin-uri malware. Aproximativ 63.000 de utilizatori au instalat extensiile de browser.
Mai multe detalii aici. 

Un nou brevet Google prezintă designul unui controler pentru serviciul său de streaming

Diagramele pentru controlerul Google includ un buton pentru Assistant pe marginea inferioară. În loc să fie utilizat cu un anumit dispozitiv, controlerul Google va putea fi utilizat cu mai multe dispozitive. O persoană ar putea avea un controler care să funcționeze cu un ecran de televiziune, un PC, o tabletă și un telefon mobil.
Informații mai detaliate aici. 

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.