Știrile zilei – 1 Aprilie 2019
0
Sistemul mașinii Tesla Model 3 poate fi spart după un accident pentru a accesa date personale

Doi cercetători au reușit să extragă locația, imaginile camerei foto și alte date de pe un Tesla Model 3 implicat într-un accident. Au fost găsite 11 contacte introduse de șofer sau pasageri, cu numere, adrese de e-mail și înregistrări în calendar. În plus, specialiștii în domeniul securității au putut accesa ultimele 73 de locații introduse în sistemul de navigație al mașinii.
Mai multe informații aici. 

Peste 2 milioane de numere de cărți de credit au fost furate de la restaurantele Earl Enterprises

Earl Enterprises a confirmat că a înregistrat o încălcare a securității,  după ce un grup de cercetători a descoperit că peste 2 milioane de numere de carduri de credit au fost vândute online. Grupul de restaurante a lansat o investigație internă și le-a solicitat clienților să își revizuiască cu atenție conturile cât mai curând posibil pentru a depista activități suspecte.
Informații mai detaliate aici. 

Produse noi

LG V50 ThinQ

LG V50 ThinQ are ecran OLED de 6.4 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 855 și baterie de 4.000 mAh. Acesta va veni cu 6 GB de memorie și spațiu de stocare de 128 GB.
Info aici. 

Meizu 16s

Telefonul va avea procesor Snapdragon 855 și memorie RAM de 6 GB. Acesta va veni cu sistemul de operare Android 9 Pie.
Info aici. 

Informații relevante

Accesul la Facebook Live ar putea fi restricționat după atacurile din Noua Zeelandă

Facebook intenționează să restricționeze posibilitatea de postare a videoclipurilor live pe rețeaua socială, în funcție de factori precum încălcările anterioare ale standardelor comunității Facebook. De asemenea, compania investește într-o inițiativă de a construi o tehnologie mai bună care să poată identifica rapid versiuni editate de videoclipuri și imagini violente.
Mai multe detalii aici. 

Apple a anulat lansarea încărcătorului wireless AirPower

Dispozitivul a fost conceput să încarce simultan Apple Watch, iPhone și AirPods, și a fost anunțat alături de iPhone X în septembrie 2017. La acea dată, Apple a declarat că AirPower va fi lansat în anul 2018.
Informații mai detaliate aici. 

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.