Știrile zilei – 2 Aprilie 2019
0
Din cauza unui bug, Skype a răspuns automat la apeluri pe Android

Caracteristica de auto-răspuns este dezactivată în mod implicit în Skype. Cu toate acestea, un bug din aplicația Android activează funcția, chiar dacă utilizatorii o dezactivează din nou în setări. Apelurile sunt preluate în mod automat după ce au sunat doar de câteva ori. Unul dintre primele rapoarte ale problemei a apărut pe forumurile de asistență Microsoft, în ianuarie 2019. Compania a spus că încearcă să rezolve eroarea.
Mai multe informații aici. 

Facebook News Feed oferă acum explicații despre posturi

Facebook a anunțat o nouă secțiune denumită “Why am I seeing this post?”, care le arată utilizatorilor informații despre motivul pentru care o anumită postare a apărut în News Feed. Pe lângă explicația postului, caracteristica va oferi utilizatorilor și control asupra frecvenței cu care vor vedea conținut similare în viitor.
Informații mai detaliate aici. 

Produse noi

Samsung Galaxy S10 5G

Telefonul are ecran Quad HD+ de 6,7 inch, 8 GB de memorie RAM și 256 sau 512 GB de stocare. Vine cu o baterie de 4.500 mAh și de 3 camere pe partea din spate.
Info aici. 

Honor 10i

Honor 10i va avea ecran LCD de 6.21 inch, procesor Kirin 710 și memorie RAM de 6 GB. Acesta va avea camera principală triplă cu senzori de 24 MP, 8 MP si 2 MP.
Info aici.

Informații relevante

Gmail va actualiza funcția Smart Compose la a 15-a aniversare

Google a spus că Smart Compose se va adapta la modul în care utilizatorii scriu în saluturi personalizate și va sugera chiar linii de subiect. Smart Compose va oferi suport pentru limba spaniolă, franceză, italiană și portugheză, pe lângă limba engleză.
Mai multe detalii aici. 

Cloudflare va adăuga un VPN gratuit în aplicația 1.1.1.1

Serviciul 1.1.1.1 încearcă în prezent să accelereze viteza de transfer a datelor prin utilizarea rețelei Cloudflare pentru a rezolva mai repede interogările DNS. VPN-ul, deumit Warp, este optimizat pentru mobil. Cloudflare a afirmat că Warp ar trebui să reducă utilizarea datelor prin comprimarea conținutului acolo unde este posibil.
Informații mai detaliate aici. 

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.