Știrile zilei – 3 Aprilie 2019
0
Aplicația WordPress pentru iOS a expus acreditările de securitate ale utilizatorilor

Automattic, compania din spatele platformei WordPress.com, a declarat că a reparat o eroare în aplicația oficială iOS care ar fi expus token-urile de autentificare ale conturilor utilizatorilor către alte site-uri. Compania a spus că nu au fost expuse nume de utilizator și parole, ci doar “token-urile de securitate pe care aplicația le utilizează pentru a comunica/autentifica cu WordPress.com”.
Mai multe informații aici. 

Microsoft și BMW vor lansa o platformă IoT

Microsoft și BMW au anunțat Platforma Open Manufacturing (OMP), care va fi utilizată pentru a accelera inovarea în sectorul de producție, cu accent pe IoT-ul industrial. OMP are la bază platforma cloud Microsoft Azure, care va fi o arhitectură de referință pentru a ajuta firmele să colaboreze.
Informații mai detaliate aici. 

Produse noi

Nokia X71

Nokia X71 are ecran Full HD+ de 6,39 inch, procesor Snapdragon 660 și memorie RAM de 6 GB. Acesta vine cu o baterie de 3.500mAh și camera triplă pe partea din spate cu senzori de 48MP, 5MP și 8MP.
Info aici. 

Oppo A7n

Telefonul va avea ecran HD+ de 6,2 inch, procesor Helio P35 și memorie RAM de 4 GB. Acesta va veni cu o cameră frontală de 16MP și o baterie de 4.230 mAh.
Info aici. 

Informații relevante

Microsoft nu va mai vinde eBooks și va da banii înapoi pentru achizițiile anterioare

Compania va elimina categoria Books din Microsoft Store. Potrivit paginii de suport Microsoft, utilizatorii care au cumpărat cărți pot să le citească doar până în iulie 2019. După această dată, cărțile vor deveni indisponibile.
Mai multe detalii aici. 

Google închide rețeaua socială Google+

Google a început oficial procesul de închidere și de ștergere a tuturor conturilor de pe platforma Google+. Lansată în 2011 și în competiție cu Facebook și Twitter, a fost a patra încercare a companiei pentru o rețea socială.
Informații mai detaliate aici. 

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.