Știrile zilei – 17 Mai 2019
0
Microsoft și Sony vor colabora în domeniul divertismentului și jocurilor din cloud

Cele două companii intenționează să colaboreze pentru a construi soluții de cloud în Microsoft Azure, care vor oferi suport pentru jocuri și streaming. De asemenea, Sony va utiliza centrele de date de la Microsoft pentru platforma sa de jocuri.
Mai multe informații aici. 

Stack Overflow a spus că un grup de hackeri a avut acces la sistemele sale de interne

Stack Overflow a confirmat că sistemele sale au fost sparte, dar datele clienților nu au fost afectate. Mary Ferguson, VP of Engineering, a promis mai multe detalii după încheierea investigației, care este în curs de desfășurare.
Informații mai detaliate aici.

Produse noi

Asus Zenfone 6

Zenfone 6 are ecran FHD + de 6.4 inch, procesor Snapdragon 855, memorie RAM de 6 GB sau 8 GB și memorie de stocare de până la 256 GB. Acesta vine cu o baterie de 5.000 mAh.
Info aici. 

Sony Xperia 1

Telefonul va avea procesor Qualcomm Snapdragon 855, memorie RAM de 6 GB și memorie internă de 128 GB. Va veni cu ecran OLED 4K de 6.5-inch.
Info aici. 

Informații relevante

Google va lansa YouTube pe Oculus Quest

Oculus Quest va avea aplicația oficială YouTube VR când va fi lansat pe 21 mai, au confirmat Facebook și Google. Deja disponibilă pe Oculus Go, Oculus Rift, HTC Vive, PlayStation VR, Samsung Gear VR și Google Daydream View, aplicația oferă utilizatorilor posibilitatea de a căuta videoclipuri cu vocea, precum și accesarea conținutului YouTube printr-o interfață optimizată pentru VR.
Mai multe detalii aici. 

Tesla va actualiza software-ul bateriilor după 2 incendii aparent spontane

Actualizarea software-ului, care va fi trimisă către toate modelele S și X din întreaga lume, vizează o mai bună protecție a bateriilor și îmbunătățirea longevității lor. Schimbarea vine după ce un vehicul a luat foc în Hong Kong. Acesta a fost al doilea incident în care o mașină Tesla a fost găsită arzând în ultimele săptămâni.
Informații mai detaliate aici. 

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.