IJC Team
0

Ştirile zilei - 26 mai 2015

  Tehnologia îţi face cunoştinţă cu un concept nou prin care roboţii învaţă din greseli. "Maşina " despre care vorbim foloseşte un algoritim de învăţare..

Read More
0

Ştirile zilei - 27 mai 2015

Tehnologia a schimbat unul dintre mediile fundamentale care afectează fiecare persoană de pe această planetă : banii.   Bitcoin a demonstrat că cererea de  monedă..

Read More
0

Ştirile zilei - 28 mai 2015

S-a lansat o versiune remediată pentru o linie de cod care viza device-urile Android. Este vorba de coduri Apache Cordova, care este un API ce permite..

Read More
0

Ştirile zilei - 29 mai 2015

Azi în San Francisco la conferinţa I/O Google, compania a anunţat că a încheiat un parteneriat cu leaderul de pe piaţa camerelor action, GoPro. Acest parteneriat..

Read More
0

Ştirile zilei - 2 iunie 2015

Puterea vântului a fost deseori descrisă ca şi " tehnologie matură" afirmaţie care este perfect corectă din mai multe puncte de vedere. Azi, fermele de vânt..

Read More
0

Ştirile zilei - 4 iunie 2015

Când Apple a dat start vânzărilor pentru noul smartwach în Aprilie, aplicaţiile pentru acest gadget nu erau tocmai gata. Luni va avea loc, moment în care compania..

Read More
0

Ştirile zilei - 9 iunie 2015

Apple a anunţat la WWDC 2015 că va avea propriul limbaj de programare pentru iOS. Acesta poartă numele de Swift si este un limbaj open..

Read More
0

Știrile zilei - 10 iunie 2015

Casa reprezentanților din SUA va interzice impozitarea accesului la Internet sau perceperea oricăror taxe care vizează mediul online. Legea a fost votată, marți prin vot..

Read More
0

Ştirile zilei - 11 iunie 2015

Noul produs Samsung arată spectaculos. Este vorba de o oglindă - display OLED, din câte se aude compania are planuri mari cu acest produs nou. Oracle..

Read More
0

Știrile zilei - 12 iunie 2015

BlackBerry ia în considerare o viitoare colaborare cu Google.Inc , noile sale device-uri vor folosi Androidul ca și sistem de operare. Sursele spun că această..

Read More
Recent Posts
Blog categories