0 comment

Ştirile zilei - 26 mai 2015

  Tehnologia îţi face cunoştinţă cu un concept nou prin care roboţii învaţă din greseli. "Maşina " despre care vorbim foloseşte un algoritim de învăţare bazat pe network care evaluează taskurile şi învaţă din propriile greşeli. Aşa cum îţi poţi..

[...]
0 comment

Ştirile zilei - 27 mai 2015

Tehnologia a schimbat unul dintre mediile fundamentale care afectează fiecare persoană de pe această planetă : banii.   Bitcoin a demonstrat că cererea de  monedă digitală acceptată internaţional este extrem de importantă. Ei bine, luna trecută Facebook a pus bazele..

[...]
0 comment

Ştirile zilei - 28 mai 2015

S-a lansat o versiune remediată pentru o linie de cod care viza device-urile Android. Este vorba de coduri Apache Cordova, care este un API ce permite developerilor să aibă acces la funcţii precum camera sau accelerometer folosind JavaScript. App Studio va genera..

[...]
0 comment

Ştirile zilei - 29 mai 2015

Azi în San Francisco la conferinţa I/O Google, compania a anunţat că a încheiat un parteneriat cu leaderul de pe piaţa camerelor action, GoPro. Acest parteneriat promite multe din punct de vedere al tehnologiei, mai exact ei se vor concentra pe..

[...]
0 comment

Ştirile zilei - 2 iunie 2015

Puterea vântului a fost deseori descrisă ca şi " tehnologie matură" afirmaţie care este perfect corectă din mai multe puncte de vedere. Azi, fermele de vânt oferă energie la cel mai mic cost iar tehnologia face posibilă extinderea în cât mai..

[...]
0 comment

Ştirile zilei - 4 iunie 2015

Când Apple a dat start vânzărilor pentru noul smartwach în Aprilie, aplicaţiile pentru acest gadget nu erau tocmai gata. Luni va avea loc, moment în care compania promite lansarea unor aplicaţii special create pentru smartwatch-uri. O mare parte din populaţia lumii încă nu..

[...]
0 comment

Ştirile zilei - 9 iunie 2015

Apple a anunţat la WWDC 2015 că va avea propriul limbaj de programare pentru iOS. Acesta poartă numele de Swift si este un limbaj open source pentru dezvoltarea aplicaţiilor pentrz iOS, OS X, şi watchOS. Compania spune că scrierea codurilor..

[...]
0 comment

Știrile zilei - 10 iunie 2015

Casa reprezentanților din SUA va interzice impozitarea accesului la Internet sau perceperea oricăror taxe care vizează mediul online. Legea a fost votată, marți prin vot voce în Parlamentul SUA.   Coreea de Nord a declarat, marți, în cel mai mare..

[...]
0 comment

Ştirile zilei - 11 iunie 2015

Noul produs Samsung arată spectaculos. Este vorba de o oglindă - display OLED, din câte se aude compania are planuri mari cu acest produs nou. Oracle vrea să facă mai ușor pentru consumatorii enterprise să treacă de la volumul de muncă..

[...]
0 comment

Știrile zilei - 12 iunie 2015

BlackBerry ia în considerare o viitoare colaborare cu Google.Inc , noile sale device-uri vor folosi Androidul ca și sistem de operare. Sursele spun că această colaborare face parte din strategia BlackBerry, pentru ca aceștia să își plaseze atenția pe software..

[...]
Weekly news, business & jobs

Scroll Up