Știrile zilei – 6 Septembrie 2023

a new Android logo
Google a dezvăluit un nou logo pentru Android

Google a schimbat brandingul pentru OS-ul mobil în „Android” cu A majusculă în loc de toate literele mici. De asemenea, compania își actualizează și sigla robotului într-un un avatar 3D.
Sursa

 

Facebook va elimina secțiunea News în Marea Britanie, Franța și Germania

Compania susține că utilizatorii nu vizitează platforma pentru știri și conținut politic astfel că această schimbare va afecta doar un număr limitat de utilizatori. Meta spune că va continua să onoreze acordurile existente cu agențiile de știri din țările respective „până când acestea vor expira”.
Sursa

 

TikTok a deschis primul său centru de date pentru UE în Irlanda

TikTok a început să transfere informațiile utilizatorilor europeni către noul său centru de date, ca un răspuns la preocupările privind confidențialitatea datelor din cauza legăturilor aplicației cu China. Compania o să permită și accesul unei companii europene de securitate ca să facă auditul securității cibernetice și să verifice protecția datelor.
Sursa

 

Microsoft a anunțat că va organiza un eveniment online OneDrive pe 3 octombrie

Microsoft va dezvălui noi funcții în OneDrive, cu un potențial accent pe integrarea inteligenței artificiale pentru a-i ajuta pe utilizatori să-și organizeze fișierele.
Sursa

 

Produse noi

 

Moto G54

Moto G54 are ecran Full HD+ de 6,5 inch, procesor MediaTek Dimensity 7020, 8 GB RAM și spațiu de stocare de 128 GB. Vine cu o baterie de 5.000 mAh.
Sursa

 

Realme Narzo 60x 5G

Telefonul va avea un ecran FHD+ de 6,72 inchi, procesor MediaTek Dimensity 6100+ și 6 GB RAM. Va veni cu o baterie de 5.000 mAh.
Sursa

What do you think?

Related articles

Contact us

Partner with us to
boost your business growth

We’re happy to answer any questions you may have and help you determine which of our services best fit your needs.

What to expect:

What happens next?

1

We Schedule a call at your convenience 

2

We do a discovery and consulting meting 

3

We prepare a proposal and present a solution 

Schedule a Free Consultation