Topul știrilor – 26-30 Iunie 2023

Topul știrilor

Top știri interesante

 

Microsoft Bing Chat testează recunoașterea imaginilor și căutarea vizuală

Compania a spus că noua funcție de recunoaștere a imaginilor le va permite utilizatorilor să încarce fotografii pe Bing Chat și apoi să pună întrebări despre acestea. Potrivit celor de la Microsoft, faza de testare este în prezent limitată la 5% din toate căutările. Pe măsură ce testarea va progresa și funcția se dovedește a fi sigură și fiabilă, va urma o lansare mai extinsă.
Sursa

 

Sony a dezvăluit din greșeală date confidențiale despre jucătorii Call of Duty și despre venituri

Un document, care a fost depus ca dovadă pentru procesul în desfășurare dintre FTC și Microsoft, a conținut o scrisoare trimisă de directorul PlayStation, Jim Ryan. Scrisoarea, care a fost prost redactată, a dezvăluit costul dezvoltării jocului Horizon Forbidden West (212 milioane de dolari folosind 300 de angajați), că un milion de jucători PlayStation joacă Call of Duty și că jocurile Call of Duty au adus un venit de 800 de milioane de dolari anual pentru PlayStation în SUA (2021).
Sursa

 

FTC acuză Amazon că îi păcălește pe clienții săi ca să se înscrie la Prime

Comisia federală pentru comerț din SUA a acuzat Amazon că a înscris milioane de consumatori la serviciul său cu abonament plătit Amazon Prime, fără consimțământul lor, și că a îngreunat anularea abonamentului. Agenția solicită sancțiuni civile și un ordin permanent pentru a preveni situațiile asemănătoare.
Sursa

 

Microsoft Clippy va folosi ChatGPT în Windows 11

Asistentul din Microsoft Office de la sfârșitul anilor 90 și începutul anilor 2000 are acum o nouă aplicație pentru Windows 11. Noul Clippy este dezvoltat de Firecube Studios și poate răspunde la întrebări complexe, poate ajuta la scriere și codificare și multe altele.
Sursa

 

YouTube testează dezactivarea accesului la videoclipuri pentru persoanele care folosesc extensii de tip ad-blocker

YouTube desfășoară în prezent un „mic experiment la nivel global” prin care îi avertizează pe utilizatori să dezactiveze blocarea reclamelor. Site-ul afișează o notificare pop-up care îi anunță pe utilizatorii vizați de acest test, care au ad-blocker activat, că „playerul video va fi blocat după 3 videoclipuri”.
Sursa

 

Topul produselor noi

 

Honor Magic V2

Honor Magic V2 va avea procesor Snapdragon 8 Plus Gen 1 și o baterie de 5.000 mAh. Va fi lansat pe 12 iulie.
Sursa

 

OnePlus Nord 3

OnePlus Nord 3 va avea ecran AMOLED de 6,74 inch, procesor MediaTek Dimensity 9000 și memorie RAM de 16 GB. Va veni cu o baterie de 5.000 mAh.
Sursa

 

iQOO 11s

Telefonul va avea ecran AMOLED de 6,78 inch, procesor Snapdragon 8 Plus Gen 2, 16 GB RAM și spațiu de stocare de până la 1 TB. Va veni cu o baterie de 4.700 mAh.
Sursa

What do you think?

Related articles

EDR

Endpoint detection response

Endpoint detection response (EDR) tools provide an answer to the severe limitations of signature-based methods.

They continuously monitor end-user devices to detect and respond to cyber threats. The term was coined by Anton Chuvakin in 2013, with EDR tools becoming increasingly popular in 2014.

Read more
Contact us

Partner with us to
boost your business growth

We’re happy to answer any questions you may have and help you determine which of our services best fit your needs.

What to expect:

What happens next?

1

We schedule a call at your convenience 

2

We have a discovery and consulting meeting 

3

We prepare a proposal and present a solution 

Schedule a Free Consultation