Topul știrilor – 3-7 Iulie 2023

Topul știrilor

Top știri interesante

 

Google și-a modificat politica de confidențialitate pentru a putea folosi datele publice în antrenarea modelelor sale AI

Prin actualizarea politicii, Google le explică utilizatorilor săi că orice este încărcat public online ar putea fi folosit în procesele sale de formare a sistemelor cu inteligență artificială actuale și viitoare.
Sursa

 

WhatsApp a adăugat o nouă funcție cu cod QR pentru transferul istoricului de chat

Noua funcție de restaurare a istoricului de chat este lansată întâi pentru utilizatorii Whats App Beta și este disponibilă doar pentru transferul între același sistem de operare, adică de la Android la Android și de la iOS la iOS. Compania a spus că datele din istoricul chatului sunt trimise doar între cele două dispozitive și sunt complet criptate în timpul procesului de transfer.
Sursa

 

Aplicația Threads Instagram nu va fi disponibilă în UE la lansare

Autoritatea Europeană pentru Protecția Datelor nu a blocat în mod activ aplicația, dar Meta „nu a pregătit încă serviciul pentru o lansare europeană” care să respecte regulile UE de confidențialitate a datelor. Aplicația poate colecta date despre sănătatea utilizatorilor, informații financiare, date de contact, postări, achiziții, locație, contacte și istoricul căutărilor.
Sursa

 

Microsoft Edge instalează automat extensia Google Docs Offline

Compania a scris pe pagina oficială a browserului Edge: „Extensia Google Docs Offline va fi preinstalată și va fi dezactivată implicit pentru utilizatorii Microsoft Edge”.
Sursa

 

OpenAI a format o echipă pentru a gestiona riscurile inteligenței artificiale superinteligente

Compania a anunțat formarea echipei Superalignment, condusă de co-fondatorul OpenAI Ilya Sutskever, care va dezvolta strategii și metode de control pentru a ghida sistemele AI superinteligente. OpenAI a spus că AI-ul superinteligent va fi „tehnologia cu cel mai mare impact” creată vreodată de om și că va ajuta la rezolvarea multor probleme ale lumii.
Sursa

 

Topul produselor noi

 

Asus Zenfone 10

Asus Zenfone 10 are ecran OLED de 5,9 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 8, memorie RAM de până la 16 GB RAM și spațiu de stocare de 128 GB, 256 GB sau 512 GB. Vine cu o baterie de 4300 mAh.
Sursa

 

Samsung Galaxy Z Fold 5

Galaxy Z Fold 5 va avea un ecran interior pliabil de 7,6 inch și un ecran exterior de 6,2 inch. Va veni cu procesor Snapdragon 8 Gen 2, 12 GB RAM și spațiu de stocare de până la 1 TB.
Sursa

 

Samsung Galaxy Tab S9

Samsung Galaxy Tab S9 va avea ecran Dynamic AMOLED de 11 inch, procesor Snapdragon 8 Gen 2, 12 GB RAM și spațiu de stocare de 256 GB. Va veni cu o baterie de 8.400 mAh.
Sursa

What do you think?

Related articles

News Corp. and OpenAI

Daily News – 23rd of May 2024

News Corp. and OpenAI announced a ‘multi-year global partnership’ to use journalistic content to improve ChatGPT

WhatsApp will soon add AI generated profile photos

Apple released iOS 17.5.1 that fixed a ‘rare’ bug that caused deleted photos to return

Amazon Web Services will invest €15.7 billion in Spain

Read more
Contact us

Partner with us to
boost your business growth

We’re happy to answer any questions you may have and help you determine which of our services best fit your needs.

What to expect:

What happens next?

1

We schedule a call at your convenience 

2

We have a discovery and consulting meeting 

3

We prepare a proposal and present a solution 

Schedule a Free Consultation