Știrile zilei – 10 Aprilie 2024

Microsoft server
Grupul de securitate SOCRadar a descoperit un server Microsoft cu fișiere interne și parole care nu era protejat cu parolă

Serverul găsit de SOCRadar găzduia datele interne ale companiei legate de motorul de căutare Bing. Acestea au inclus coduri și fișiere de configurare care conțineau parole, chei și acreditări utilizate de angajații Microsoft pentru a accesa alte baze de date interne.
Sursa

 

Google a lansat o nouă aplicație pentru Workspace denumită Vids

Aplicația de colaborare video Vids ar urma să facă crearea unui videoclip la fel de ușoară ca și crearea unor slide-uri în Google Slides. Aceasta elimină nevoia de expertiză în producția video, astfel încât orice utilizator poate crea rapid și ușor videoclipuri de instruire, prezentări sau materiale de marketing.
Sursa

 

Nvidia și Google Cloud vor oferi startup-urilor infrastructură pentru a accelera dezvoltarea aplicațiilor și serviciilor AI generative

Parteneriatul combină programul Google for Startups Cloud cu programul Inception de la Nvidia. Startup-urile AI eligibile vor primi credite pentru a utiliza infrastructura Google Cloud în construirea și antrenarea sistemelor AI. Participanții vor avea și acces la hardware-ul și software-ul Nvidia, precum și la cursuri de instruire AI.
Sursa

 

Automattic a achiziționat aplicația de mesagerie Beeper pentru 125 de milioane USD

Compania care deține WordPress și Tumblr, Automattic, a cumpărat Beeper, producătorul aplicației Beeper Mini care a contestat anul trecut monopolul serviciului Apple iMessage. Toți angajații Beeper se vor alătura companiei Automattic dar vor fi o echipă independentă.
Sursa

 

Produse noi

 

Oppo A3 Pro

Oppo A3 Pro va avea ecran de 6,7 inch, procesor Dimensity 7050, 12 GB RAM și spațiu de stocare de până la 512 GB. Va veni cu o baterie de 5.000 mAh.
Sursa

 

Nubia Mavricks

Telefonul are ecran HD+ de 6,56 inch, procesor Unisoc T760, 12 GB RAM și spațiu de stocare de până la 256 GB. Vine cu o baterie de 5.000 mAh.
Sursa

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related articles

Google added a "web" filter

Daily News – 17th of May 2024

Google added a “web” filter to only show text-based links in Google Search results

EU launched an official investigation into Meta over social media addiction in children

Reddit signed a partnership with OpenAI to bring its data to ChatGPT

Read more
Contact us

Partner with us to
boost your business growth

We’re happy to answer any questions you may have and help you determine which of our services best fit your needs.

What to expect:

What happens next?

1

We schedule a call at your convenience 

2

We have a discovery and consulting meeting 

3

We prepare a proposal and present a solution 

Schedule a Free Consultation