Știrile zilei – 12 Iulie 2023

Claude 2
Anthropic a lansat Claude 2

Anthropic a introdusul modelul care poate concura cu ChatGPT, Claude, în martie. Astăzi, compania a dezvăluit Claude 2, care este mai rapid, mai inteligent în procesarea întrebărilor lungi și mai capabil în articularea răspunsurilor. Potrivit celor de la Anthropic, Claude 2 este semnificativ mai bun și în ceea ce privește performanța în scriere de cod și în rezolvarea problemelor de matematică și logică.
Sursa

 

Google a fost dat în judecată pentru că ar fi utilizat excesiv datele personale ale utilizatorilor pentru a-și antrena modelele AI

Google este acuzat că se folosește de datele a milioane de utilizatori fără consimțământul acestora și că a încălcat legile privind drepturile de autor pentru a-și antrena și dezvolta sistemele sale cu inteligență artificială.
Sursa

 

Shutterstock și-a extins parteneriatul cu OpenAI pentru a construi instrumente AI generative

Colaborarea dintre cele două companii a început în 2021. Atunci, Shutterstock a început să ofere acces la imaginile din baza sa de date pentru ca OpenAI să-și poate antrena modelul text-to-image, DALL-E. Shutterstock a spus că va continua să ofere date de instruire „de înaltă calitate” din bibliotecile sale video, foto și muzicale.
Sursa

 

Intel nu va mai produce mini-PC-urile NUC

Intel a lansat primul NUC în 2013 ca un kit PC minuscul, menit să prezinte atât cele mai noi procesoare, cât și posibilitățile pentru desktop-uri compacte. Compania își va onora angajamentele existente, inclusiv suportul pentru sistemele NUC aflate deja în mâinile clienților.
Sursa

 

Produse noi

 

Xiaomi 13T

Xiaomi 13T va avea ecran CrystalRes AMOLED, 8 GB RAM, spațiu de stocare de 256 GB și o baterie de 5.000 mAh. Va fi lansat pe 1 septembrie.
Sursa

 

Vivo Y27 5G

Telefonul are ecran FHD+ de 6,44 inch, procesor Dimensity 6020, 4GB sau 6GB RAM și spațiu de stocare de 128GB. Vine cu o baterie de 5.000 mAh.
Sursa

What do you think?

Related articles

Google added a "web" filter

Daily News – 17th of May 2024

Google added a “web” filter to only show text-based links in Google Search results

EU launched an official investigation into Meta over social media addiction in children

Reddit signed a partnership with OpenAI to bring its data to ChatGPT

Read more
Contact us

Partner with us to
boost your business growth

We’re happy to answer any questions you may have and help you determine which of our services best fit your needs.

What to expect:

What happens next?

1

We schedule a call at your convenience 

2

We have a discovery and consulting meeting 

3

We prepare a proposal and present a solution 

Schedule a Free Consultation