Știrile zilei – 12 Octombrie 2023

EU Meta disinformation
UE le-a oferit celor de la Meta 24 de ore pentru a „acționa” cu privire la răspândirea dezinformării de pe platformele sale

Uniunea Europeană l-a îndemnat pe Mark Zuckerberg să fie „foarte vigilent” cu privire la eliminarea conținutului terorist ilegal și a discursurilor instigatoare la ură pe fondul războiului din Israel. Meta „are 24 de ore” la dispoziție pentru a răspunde și a respecta legislația europeană.
Sursa

 

Duolingo va lansa cursuri de matematică și muzică

Un nou curs de învățare a muzicii, disponibil în aplicația iOS Duolingo, predă note muzicale și ritm, și îi invită pe utilizatori să cânte melodii pe o tastatură virtuală de pian. Pe lângă noul său curs de muzică, utilizatorii vor putea accesa și lecții de matematică, care sunt disponibile în prezent printr-o aplicație separată, Duolingo Math.
Sursa

 

Qualcomm a anunțat Snapdragon X, noua sa serie de procesoare pentru PC-uri

Seria Snapdragon X urmează să apară în 2024. Platforma va avea la bază tehnologia procesorului Oryon din achiziția sa din 2021 a companiei fondată de foști ingineri Apple, Nuvia.
Sursa

 

Google Meet a adăugat suport pentru apelurile video de grup cu rezoluție 1080p Full HD

Compania încearcă să economisească lățimea de bandă menținând suportul pentru 1080p dezactivat în mod implicit. Cu toate acestea, Google Meet le va solicita utilizatorilor cu anumite camere web să activeze rezoluția mai mare înainte de a se alătura unei conversații.
Sursa

 

Produse noi

 

OPPO Find N3

OPPO Find N3 va avea un ecran OLED pliabil de 7,82 inch și un ecran exterior OLED de 6,31 inch. Va veni cu procesor Snapdragon 8 Gen 2, memorie RAM de până la 16 GB și spațiu de stocare de până la 1 TB.
Sursa

 

Honor Play 8T Pro

Telefonul va avea ecran de 6,7 inch, 8/12/16 GB RAM și spațiu de stocare de până la 1 TB. Va veni cu o baterie de 4500 mAh.
Sursa

What do you think?

Related articles

EDR

Endpoint detection response

Endpoint detection response (EDR) tools provide an answer to the severe limitations of signature-based methods.

They continuously monitor end-user devices to detect and respond to cyber threats. The term was coined by Anton Chuvakin in 2013, with EDR tools becoming increasingly popular in 2014.

Read more
Contact us

Partner with us to
boost your business growth

We’re happy to answer any questions you may have and help you determine which of our services best fit your needs.

What to expect:

What happens next?

1

We schedule a call at your convenience 

2

We have a discovery and consulting meeting 

3

We prepare a proposal and present a solution 

Schedule a Free Consultation