Știrile zilei – 28 Februarie 2024

Google publishers
Google plătește anumite agenții de presă mii de dolari pentru a folosi AI-ul său generativ în compunerea a cel puțin trei articole pe zi

Potrivit unui articol publicat de Adweek, Google a lansat un program privat care oferă agențiilor de știri independente acces la o platformă beta cu inteligență artificială generativă. În schimbul acestui acces, Google solicită feedback de la organizații. Editorii din program nu ar fi obligați să dezvăluie utilizarea AI-ului și nici site-urile web agregate nu sunt informate că articolele lor sunt folosite pentru a compune știri cu AI pe un alt site.
Sursa

 

Căștile Meta Quest vor începe să colecteze date „anonimizate” după următoarea actualizare

Datele colectate ar putea include expresii faciale, urmărirea ochilor și a corpului, interacțiuni vocale și imagini preluate de la senzorii căștilor VR. Încă nu este clar cum Meta va anonimiza aceste date.
Sursa

 

GitHub a lansat „Copilot Enterprise”, un asistent AI de codare pentru companii

Copilot Enterprise poate genera sugestii de cod, poate răspunde la întrebări și poate rezuma modificările făcute pe baza propriei baze de cod și standarde ale organizației. GitHub a spus că asistentul AI este disponibil numai pentru abonații la serviciul GitHub Enterprise Cloud și are un preț de 39 USD pe utilizator pe lună.
Sursa

 

Apple a anulat planurile de a construi o mașină electrică

Încercările celor de la Apple de a construi propria mașină electrică au fost zvonite de ani de zile, iar rapoartele recente sugerau că organizația încă lucrează la proiect. Ca parte a schimbării planurilor, Apple va muta „mulți angajați care lucrează la mașină” în divizia de inteligență artificială a companiei, unde se vor concentra pe proiecte de inteligență artificială generativă.
Sursa

 

Produse noi

 

Samsung Galaxy Book 4 Ultra

Galaxy Book 4 Ultra are ecran de 16 inch, procesor Intel Core Ultra 7 și spațiu de stocare de 1TB. Prețul începe de la 2.399 USD în SUA.
Sursa

 

iQOO Z9

Telefonul va avea ecran OLED de 6,8 inch și procesor Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 sau Dimensity 7200. Va veni cu o baterie de 6.000 mAh.
Sursa

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related articles

Last week's news

Last week’s news

Patronus AI launched Lynx, a model that can detect hallucinations in large language models

Meta AI created a compact language model for mobile devices

Google Maps will add speedometer and speed limits for iOS and CarPlay

Read more
Contact us

Partner with us to
boost your business growth

We’re happy to answer any questions you may have and help you determine which of our services best fit your needs.

What to expect:

What happens next?

1

We schedule a call at your convenience 

2

We have a discovery and consulting meeting 

3

We prepare a proposal and present a solution 

Schedule a Free Consultation