Știrile zilei – 20 Octombrie 2023

WhatsApp multiple accounts
WhatsApp a adăugat suport pentru mai multe conturi pe același telefon

Noua funcție îi va scuti pe utilizatori de efortul de a se deconecta și conecta de fiecare dată când doresc să folosească un alt cont, de a purta două telefoane sau de cazurile în care se pot trimite accidental mesaje din contul greșit. Meta a menționat că utilizatorii vor avea nevoie de un număr de telefon separat și de o cartelă SIM (sau un telefon care acceptă multi-SIM) dacă doresc să deschidă un al doilea cont.
Sursa

 

Comisia Europeană a acordat o săptămână pentru TikTok și Meta ca să ofere detalii despre măsurile pe care le iau împotriva dezinformarii

Solicitarea vine ca parte a legii Digital Services (DSA) a Uniunii Europene, care susține că platformele online sunt responsabile din punct de vedere legal pentru conținutul postat pe acestea. În conformitate cu termenii DSA, Comisia poate impune amenzi de până la 6% din cifra de afaceri globală a unei companii dacă aceasta încalcă regulile.
Sursa

 

Universal Music a dat în judecată startup-ul AI Anthropic pentru distribuirea versurilor melodiilor

Universal și alte două companii de muzică susțin că Anthropic le copiază melodiile fără permisiune și le folosește pentru a genera „copii identice sau aproape identice ale versurilor” pe Claude, rivalul său de ChatGPT. De asemenea, rezultatele din Claude 2 par să folosească fraze extrem de asemănătoare cu versurile existente, chiar și atunci când nu li se cere să recreeze melodii.
Sursa

 

Nokia va concedia 14.000 de angajați din cauza unei scăderi a vânzărilor de 20% și a încetinirii cererii pentru tehnologia 5G

Nokia își propune să economisească între 800 de milioane de euro și 1,2 miliarde de euro până în 2026, și explică decizia prin provocările reprezentate de inflația ridicată, creșterea ratelor dobânzilor și cheltuielile reduse ale clienților săi.
Sursa

 

Produse noi

 

Vivo Y78t

Vivo Y78t are ecran Full HD+ de 6,64 inch, procesor Snapdragon 6 Gen 1, memorie RAM de 8 GB sau 12 GB și spațiu de stocare de până la 256 GB. Vine cu o baterie de 6.000 mAh.
Sursa

 

iQOO 12

Telefonul va avea ecran AMOLED de 6,78 inch, procesor Snapdragon 8 Gen 3, 16 GB RAM și spațiu de stocare de 512 GB sau 1 TB. Va veni cu o baterie de 5.000 mAh.
Sursa

What do you think?

Related articles

Contact us

Partner with us to
boost your business growth

We’re happy to answer any questions you may have and help you determine which of our services best fit your needs.

What to expect:

What happens next?

1

We schedule a call at your convenience 

2

We have a discovery and consulting meeting 

3

We prepare a proposal and present a solution 

Schedule a Free Consultation