Știrile zilei – 21 Septembrie 2023

OpenAI DALL-E
OpenAI a lansat DALL-E 3

A treia versiune a modelului DALL-E are integrare cu ChatGPT. Utilizatorii vor putea folosi ChatGPT pentru a elabora solicitările text care ghidează generarea de imagini din DALL-E. Această nouă versiune de DALL-E va fi lansată întâi pentru utilizatorii ChatGPT Plus și ChatGPT Enterprise în octombrie.
Sursa

 

GitHub a extins accesul la Copilot Chat pentru utilizatorii individuali

GitHub Copilot este acum disponibil pentru abonații individuali în Visual Studio și VS Code. Copilot costă 10 USD/lună, iar Copilot Chat vine gratuit cu abonamentul existent. Copilot Chat poate oferi îndrumări în timp real pentru a sugera cele mai bune practici, sfaturi și soluții adaptate codului, ajută la analiza codului și la remedierea problemelor de securitate.
Sursa

 

O actualizare a algoritmului de căutare Google pare să favorizeze conținutul generat de AI

Proprietarii de site-uri s-au plâns că cea mai recentă actualizare a algoritmului Google pentru „conținut util”, care ar trebui să îmbunătățească calitatea rezultatelor căutării, pare că plasează mai jos conținutul original în favoarea articolelor generate de AI.
Sursa

 

Amazon a anunțat că Alexa va avea la bază un model de limbaj generativ AI

Noua Alexa va avea o voce mai asemănătoare cu cea umană și va putea ține conversații mai naturale fără a mai fi nevoie de un cuvânt de trezire.
Sursa

 

Produse noi

 

Samsung Galaxy A05

Galaxy A05 va avea ecran HD+ de 6,7 inch, procesor MediaTek Helio G85, 4 sau 6 GB RAM și spațiu de stocare de până la 128 GB. Va veni cu o baterie de 5.000 mAh.
Sursa

 

Redmi K70 Pro

Telefonul va avea ecran OLED, procesor Snapdragon 8 Gen 3, 16 GB RAM și spațiu de stocare de până la 1 TB. Va veni cu o baterie de 5.500 mAh.
Sursa

What do you think?

Related articles

Contact us

Partner with us to
boost your business growth

We’re happy to answer any questions you may have and help you determine which of our services best fit your needs.

What to expect:

What happens next?

1

We Schedule a call at your convenience 

2

We do a discovery and consulting meting 

3

We prepare a proposal and present a solution 

Schedule a Free Consultation